Algemeen

CCT Almelo neemt Bouwhuis Autoschade /
CarCampRepair Poortman Caravans over

BORNE / ALMELO - Caravan & Camper Techniek Almelo [CCT Almelo] heeft onlangs Bouwhuis Autoschade / CarCampRepair Poortman Caravans uit Rijssen overgenomen. Hierdoor kan CCT Almelo in de toekomst nog meer de nadruk leggen op het herstel van schades. Tonny Russchenkamp uit Borne, eigenaar  van CCT Almelo, zegt: "En met Herbert Smit van Bouwhuis Autoschade / CarCampRepair Poortman Caravans die bij ons komt werken hebben we nu ook gelijk een profil repair specialist in huis."

Erik Bouwhuis, Tonny Russchenkamp, Tim Smithuis en Herbert Smit.

Ruim 60 jaar was Autoschade Bouwhuis aan de Witmoesdijk een begrip in Rijssen en regio. Maar op 1 december gaat de deur van het bedrijf definitief dicht. Bouwhuis Autoschade was specialist in onderhoud en schadeherstel van caravans. In 2015 werd Poortman Caravans overgenomen. Erik Bouwhuis zegt hierover: "Op zoek naar een bedrijf dat de zaak wilde overnemen, kwamen we terecht bij Caravan & Camper Techniek Almelo. CCT Almelo heeft het onderhoud en de herstelwerkzaamheden van caravans en campers overgenomen. Het bedrijf in Almelo is een familiebedrijf, en dat paste bij ons. Dan weet ik zeker dat onze klanten goed en netjes bediend worden. Medewerker Herbert Smit komt daar eveneens te werken. Iedereen die hier komt met de caravan, vraagt naar Herbert. Hij blijft het aanspreekpunt in Almelo."

CCT Almelo is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van onderhoud, reparatie, schadeherstel en APK van uw camper of caravan. Ook voor accessoires kan met bij CCT Almelo prima terecht. Tonny Russchenkamp van CCT Almelo zegt hierover: "Er komt veel kijken bij de reparatie van een kampeermiddel. Niet alleen het herstellen is veel werk, maar ook het melden van de schade en de afhandeling met de verzekering. Gelukkig regelen wij het volgende: De aanname van de schade, De melding van de schade bij uw verzekeraar, De taxatie van de schade, Contact en afhandeling met de schade-expert, Reparatie van de schade, Teruggaaf van uw kampeermiddel, Administratie richting uw verzekeraar. Hierbij kunt u denken aan verschillende schades zoals; hagelschade, klapbandschade, vochtschade en bodemreparatie. Hoe voorzichtig u ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje. Onze gespecialiseerde schadeafdeling kan alle schades herstellen en helpt u graag met de afhandeling hiervan."

En Tonny Russchenkamp gaat verder: "Ook voor onderhoud en APK van uw camper of caravan bent u bij ons aan het juiste adres.  De BOVAG onderhoudsbeurt is de meest uitgebreide in zijn soort. Onze BOVAG onderhoudsbeurt is zelfs nog uitgebreider dan wordt voorgeschreven door de BOVAG zelf. Lees op onze website: cctalmelo.nl wat de beurt precies inhoudt. Verder kunt u bij ons terecht voor de aanschaf en montage van alle accessoires. Door korte contacten met de groothandel bieden wij u altijd zeer aantrekkelijke prijzen."

"Samenvattend zijn we eigenlijk een veelzijdig bedrijf op het gebied van camper of caravan. Kijk maar eens op onze website en verbaas u over wat we allemaal doen op dit gebied. Of kom langs aan de Hospitaalweg 4a in Almelo. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur [in het seizoen]" zegt Tonny Russchenkamp tot besluit.