Algemeen

CIGO MultiKantoor breidt uit met brillen van Eyelove

ALMELO - Bij CIGO MultiKantoor kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor school, thuis en op kantoor. Ze zijn een echte Tabaksspeciaalzaak en in Almelo dé specialist in kansspelen zoals de Staatsloterij, Lotto en de Toto. Uiteraard hebben ze een groot aanbod in cadeauartikelen, wens- en cadeaukaarten. Je kunt hier pasfoto’s laten maken, verder hebben ze postzegels en zijn ze pakketpunt voor PostNL. Ook een copyservice ontbreekt niet in het dienstenpakket van CIGO MultiKantoor.  Vanaf woensdag 11 maart is het zelfs mogelijk een bril aan te schaffen in de winkel aan de Oranjestraat 25.

Eigenaar Martijn Rijssemus is er trots op dat hij het concept van Eyelove Brillen in zijn winkel kan vestigen. “We leven in een behoorlijk veranderende markt wat betreft tabak en kantoorartikelen. Daarom moet je meegaan met veranderingen en inventief zijn. Eyelove Brillen bestaat al ruim 10 jaar en is een inmiddels bekend concept, mede door de reclame met René Froger.”

 

In het pand aan de Oranjestraat 25 is een groot wandmeubel van drie meter geplaatst, waarop de klant een keuze kan maken uit maar liefst 225 monturen. Men kan zonder afspraak binnenkomen voor een gratis oogmeting of zijn sterkte van de bril laten doormeten. “We hebben de apparatuur daarvoor in huis. Hiervoor hoef je geen opticien te zijn.” Volgens Martijn Rijssemus zit de kracht van Eyelove brillen in de prijsstelling. “Doordat het een shop in shopconcept is, kunnen de prijzen laag gehouden worden.”

 

Tijdens de actieperiode, die loopt tot en met 21 maart, zijn er vanwege de opening aantrekkelijke aanbiedingen. Om de opening te vieren stunt Eyelove brillen met een complete bril op sterkte (voor veraf óf dichtbij) tijdens de actieperiode voor € 45. Dit geldt ook voor een complete zonnebril op sterkte (voor veraf of dichtbij). Een complete multifocale bril, inclusief onzichtbaar leesgedeelte kost €99.  Martijn: “Het voordeel van Eyelove Brillen is dat er geen verborgen kosten zijn. De prijzen van de brillen zijn inclusief: montuur, ontspiegeling en een kraswerende laag. En uiteraard de gratis oogmeting.” Nadat er uit de collectie van 225 monturen een keuze is gemaakt, wordt de bril besteld en binnen 14 dagen kan de bestelde bril opgehaald worden bij Cigo MultiKantoor Almelo.

 

CIGO MultiKantoor is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 en is gevestigd aan de Oranjestraat 25 in Almelo.