Algemeen

ETC gamedagen in herfstvakantie voor basisschooljeugd

ALMELO - Het is kil, de dagen zijn steeds korter en donkerder en het regent ook nog eens veel. Uitgerekend in de herfstvakantie. Daarom opent het gamecentrum FUN-IE-FIT van De Klup Twente op dinsdag 13 en op donderdag 15 oktober de deuren voor de ETC-gamedagen voor alle kinderen van de basisscholen uit de gemeente Tubbergen. Kosten bedragen € 1,-.

De ETC gamedagen zijn speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar van de basisscholen. Ze kunnen dankzij de financiële steun van Enrichment Technology (ETC) uit Almelo al voor maar € 1,- gamen. Daarvoor krijgen ze ook nog ranja. Tijdens de gamedagen worden alle beschikbare, populaire games aangeboden op spelcomputers en speelvelden. Van Minecraft en Just Dance tot Fifa.

 

Ofschoon voor kinderen geen coronamaatregelen gelden, zijn er in het FUN-IE-FIT kuchschermen en moeten ook de kinderen hun handen desinfecteren. Verder worden maximaal achttien kinderen toegelaten en mogen ouders en begeleiders in verband met de anderhalvemetermaatregel het FUN-IE-FIT niet in. Wachten op het terrein ervoor kan ook niet met het oog op de afstand. Kinderen mogen ook niet komen met ziekteverschijnselen of als vader of moeder ziek is. De ETC gamedagen zijn op dinsdag 13 oktober van 10.30 tot 12.30 uur en op donderdag 15 oktober van 15.00 tot 17.00 uur. Let op! Gewijzigde tijdstippen. Het FUN-IE-FIT maakt deel uit van het Meester Siebelinkhuis aan de Berlagelaan 2 in Almelo.

 

Aanmelden is verplicht en kan via het aanmeldformulier op de Facebookpagina funiefitcentrum. Bellen kan ook, tel. 06 16924390.