Algemeen

Even naar Primera, voor post, stomerijservice en meer

ALMELO – In het pand van Plus Van Limbeek wordt de service van Primera aangeboden. Deze twee winkels samen onder één dak zorgen samen voor een fijne winkelervaring voor al uw dagelijkse boodschappen.

Zo’n acht jaar geleden besloot Herman van Limbeek Primera toe te voegen aan zijn supermarkt aan de Bornsestraat. “Samen met de slijterij, om het winkelaanbod in de straat compleet te maken”, geeft Herman aan.

Ruime openingstijden
Primera is gespecialiseerd in tijdschriften, dagbladen, wens- en cadeau kaarten, postzegels, kantoorartikelen, loterijen en tabak en rokersbenodigdheden. Tevens is deze gemakswinkel een PostNL servicepunt. “Klanten kunnen bij ons ook terecht voor al hun RDW-zaken. Door onze unieke openingstijden kunnen ze bij ons ook in de avond en op zondag een auto overschrijven. Mits ze alle benodigde papieren bij zich hebben.” Voor een kenteken overschrijving heeft men een Nederlands legitimatiebewijs, het tenaamstellingbewijs en het overschrijvingsbewijs nodig. 

Stomerij en PostNL Postkantoor
Door de unieke combinatie van supermarkt en gemakswinkel is het makkelijk om naast de boodschappen nog snel iets leuks voor jezelf of een cadeau voor een ander mee te nemen. Teven is het mogelijk om je stoomgoed vakkundig laten reinigen. Bij Primera staat een aantal vaste medewerkers van Van Limbeek achter de balie. Herman legt uit: “Deze dames en heren hebben minimaal een jaar achter de kassa in onze supermarkt gewerkt. Bij Primera krijgen ze immers vaker vragen over bijvoorbeeld het overschrijven van een auto overschrijven en de postpakketten. Iedereen wordt altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen.”

Bij Primera kan je terecht voor het versturen, retourneren en ontvangen van je pakketten, (aangetekende)brieven en poststukken.

Telecom
Nieuw in de winkel is een uitgebreid assortiment van mobiele accessoires zoals opladers, oplaadkabels, headsets, powerbanks, autohouders en SD kaarten. “Wij zijn Authorised Reseller van het merk Apple en hebben daarnaast een uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires van Samsung, Belkin, Cellularline en Xtorm. Service is ons motto en wij proberen altijd net ‘dat’ beetje extra voor de klant te doen om ervoor te zorgen dat u tevreden onze winkel verlaat.”