Algemeen

Jubileum wordt goed gevierd door JPT

Het is alweer 30 jaar geleden dat Frits Hartman en Ferry Evenberg de krachten bundelden. Onder de naam Judo Promotion Twente werden de vrijwilligers bijeengebracht en ontstonden o.a. een wedstrijdsecretariaat, clubblad, judokamp en eigen toernooien. Het bestuur en de vrijwilligers zorgden ervoor dat de leraren zich konden richten op het lesgeven.

Zaterdag werd dit groots gevierd. Met clubkampioenschappen en demonstraties als aftrap startte de dag in sporthal ’t Wooldrik in Borne. Daarna waren onze judoka’s en ouders te gast bij Laco zwembad Borne, waar jong en oud zich enkele uren prima vermaakten.

De afsluiting vond plaats in Zenderen, in het clubgebouw van de ijsclub. Hier werd gebarbecued en verzamelden zich in de avond de oudere judoka’s en de reünisten. Jeroen Bekhuis zorgde met zijn ‘Twentsche Pot’ voor de innerlijke mens met een goed verzorgde barbecue met koud buffet. Bart Vos en Denday Henkelman, lesassistenten van JPT namen vrijwillig de bardienst op zich, terwijl Ruud en Manon Karperien en Petra Massink de barbecue bemanden.

Het 30-jarig bestaan was voor JPT een reden om zich letterlijk in een nieuw, moderner jasje te steken: het nieuwe trainingspak en nieuwe logo werden onthuld en sponsor Jan Duurzaam stelde zich voor aan de leden van de club.

Petra Massink, Ferry Evenberg, Ilija Melisie en Martin Evenberg, bedankt voor alle voorbereidingen en alle vrijwilligers die deze dag mogelijk maakten, bedankt. We hebben genoten.

Donderdag vertrekt trainer Martin Evenberg met Jochem van Dijk, Linde Hanstede, Ruben Wilbrink en Luca Dikken naar polen voor de Open Warschau, gevolgd door een 2-daagse stage.

Voor meer informatie: www.judopromotion.nl