Algemeen

Kinderatelier weer van start in huis van Katoen en Nu

ALMELO - Zaterdag 31 oktober is het eerste kinderatelier coronaproof en het belooft een afwisselende en creatieve middag te worden. De kinderen kunnen deze middag kiezen uit drie workshops: maak een feestelijke led-zaklamp, een eigen kunstige robot of een elektronische wenskaart inclusief led-lampjes.

In de pauze krijgen de kinderen wat lekkers te eten en te drinken. Opgeven voor het kinderatelier bij het huis van Katoen en Nu is gewenst, want er kunnen een beperkt aantal kinderen aan meedoen. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Vol is ook echt vol. Aanmelden voor dit kinderatelier kan bij het huis van Katoen en Nu, Marktplein 35 in Almelo (opgeven per telefoon is niet mogelijk). Deelname is gratis. Het belooft een hele leuke middag te worden, dus kom er gezellig bij. Voor informatie kunt u bellen met het huis van Katoen en Nu, tel. 0546-433561.

 

Kinderatelier: Huis van Katoen en Nu op zaterdag 31 oktober van 14.00 tot 16.00 uur; bestemd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deelname is gratis inclusief alle materialen, eten en drinken.