Algemeen

Ondernemers winkelgebied Bornsestraat laten het prijzen regen met kraspasactie

ALMELO - Ondernemers van Winkelgebied Bornsestraat Almelo slaan handen ineen om klanten te belonen tijdens de werkzaamheden aan de Bornsestraat. “Onze straat wordt vernieuwd, alles wordt mooier en beter. Maar daarvoor zal het eerst slechter moeten worden. Om onze trouwe klanten te belonen in deze periode zijn we een gezamenlijke kraspasactie gestart”, geeft Herman van Limbeek namens de overige ondernemers aan.

Vanaf 22 mei zal de Bornsestraat, van de Veemarkt tot het Dronkelaarsplein, in etappes worden vernieuwd. Buiten de nieuwe riolering en bestrating zal er ook ter hoogte van de Plus supermarkt een nieuwe oversteekplaats worden gerealiseerd. Van Limbeek: “We weten al een tijd dat deze werkzaamheden er aan zitten te komen, dus we zijn goed voorbereid.”

Zo is de net vernieuwde parkeerplaats bij de supermarkt uitgebreid met 20 parkeerplekken. “Met opzet hebben we dit voor de wegwerkzaamheden gerealiseerd, want in de komende weken blijft deze parkeerplaats altijd bereikbaar.” Gemeente Almelo heeft beloofd maximaal rekening te houden met bereikbaarheid en veiligheid.

Gratis kraspassen
Om de klanten te belonen voor de omleiding die ze moeten rijden, zijn de deelnemende winkeliers van de Bornsestraat deze week al een actie gestart. Tot en met begin juli worden 150.000 kraspassen uitgedeeld, waarmee ruim 45.000 gratis producten worden weggegeven. Van Limbeek: “Ik heb aan veel acties deelgenomen in de afgelopen 30 jaar, maar zo groot als deze heb ik het nog nooit meegemaakt.” Vol enthousiasme noemt hij enkele hoofdprijzen op, die deze weken te winnen zijn: een vaatwasser, elektrische kinderauto, 65 inch LED-TV, een jaar lang gratis Hello Fresh of pizza, een jaar lang gratis meespelen in de staatsloterij, fietsen, een paar schoenen naar keuze en vele waardebonnen. “Het heeft veel energie gekost dit te regelen, maar dat doen we graag voor de klanten die nu de energie nemen om bij ons te blijven komen.”

De deelnemende winkeliers zijn: Plus Van Limbeek, Fietz Almelo, Pets Place, Primera Van Limbeek, Decokay Gröbe, Kaasboetiek Frank & Fenny, Gert de Olde schoenen, Jumper, Schoonenberg Hoorsupport, La Suite, Trekpleister Almelo, Alex’ Bloemkado, Colorhouse, Bloemenhuis Meindert, Primo Keukens en Partyservice Huisman.

Alle prijzen zijn te bekijken op www.kraspas.nl/bornsestraat. De actie is ook te volgen op de Facebookpagina Winkelgebied Bornsestraat Almelo.