Algemeen

Rondje Noord maakt mensen blij

ALMELO - Hoewel de ondernemers van Rondje Noord pas sinds kort de deuren weer mogen openen, hebben ze niet stilgezeten. “We zijn al weer bezig om te kijken of we komende december weer een Doelenkerstmarkt kunnen organiseren. Dat zou toch weer supergaaf zijn”, laten ze weten. En ondanks enige 'coronavertraging' zijn maar liefst vijf mooie wensen vervuld vanuit de Wensboomactie van afgelopen december.

De ondernemers van Rondje Noord kwamen met de wensboomactie omdat de Doelenkerstmarkt afgelopen december geen doorgang kon vinden. Het winkelend publiek ontving bij een aankoop een wenskerstbal om daar een wens in te vullen voor iemand die dit verdiend. De wens moest gerelateerd zijn aan een product of dienst van een ondernemer uit Rondje Noord. De wensen konden worden opgehangen in een speciale kerstwensboom.
Laura Grendelman wenste haar moeder een fijne gezichtsbehandeling bij Beautycare Almelo in de Molenstraat en Jolanda Zomer wenste haar moeder van bijna 90 een smakelijk bakleverworstpakket van Freriksen De Slager in de Oranjestraat. Mevrouw Smit ontvangt van haar partner een voetenbehandeling bij Voeten Plaza Almelo in de Oranjestraat en Simone Lesscher wenste Anita Oude Wesselink een verwenmoment bij Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar in de Doelenstraat. Tenslotte heeft op de Klokkenbelt iemand een fraaie bos bloemen van Gabriëlle's Bloemen in Grotestraat-Noord in ontvangst genomen.
“Mensen blij maken en bezoekers aan Rondje Noord - binnen de coronavoorschriften - gastvrij ontvangen. Dát was de gedachte achter deze wensboomactie afgelopen Kerst”, aldus de ondernemers. “Als het aan ons ligt, wordt deze wensboomactie aan het einde van dit jaar natuurlijk weer herhaald.”