Boxspring slaapcomfort

Algemeen

Weer volop genieten van Limburgse vlaaien van Multivlaai Almelo

ALMELO – Inwoners van Almelo en omgeving kunnen vanaf 16 augustus genieten van de verse en lekkerste Limburgse vlaaien van MultiVlaai Almelo. Henk en Carolien Poffers openen na Nijverdal en Rijssen hun derde filiaal aan de Oranjestraat 21.

Zes dagen per week kun je bij MultiVlaai terecht voor heerlijke verse Limburgse vlaaien. Iedere nacht worden de versgebakken vlaaien vanuit het Limburgse Sevenum naar Almelo gebracht zodat er elke dag dagverse vlaaien zijn. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan vijftig verschillende soorten vlaaien, waarvan enkelen seizoensgebonden zijn. “De Zwitserse roomvlaai is de best verkochte. Maar we merken nu al dat per dorp of stad de voorkeur verschilt”, weet Henk. Naast de klassieke bananenvlaai en appelkruimelvlaai, bieden Henk en Carolien ook vlaaien aan met smaken als Bossche bol, Salted Caramel, advocaat en natuurlijk de aardbeienvlaaien. Tevens zijn er diverse vlaaien glutenvrij of suikerarm te bestellen. “En de meeste vlaaien zijn halal bereid”, benadrukt Henk.

 

Voor elk wat wils

Iedere week is er een andere luxe vlaai in de aanbieding ‘De vlaai van de week’. Wie liever geen hele vlaai wil kopen, of zijn gasten meer keuzemogelijkheid wil geven, een halve vlaai of een punt kopen kan ook. En, als je wilt, wordt de vlaai bij aankoop al netjes voor je in punten gesneden. Naast de echte Limburgse vlaaien verkoopt MultiVlaai ook appeltaarten en slagroomtaarten. Het is tevens mogelijk om je eigen taart te ontwerpen, met eigen afbeelding, foto of logo opdruk.

“Ook is het mogelijk in onze winkel te genieten van een puntje vlaai bij een kopje koffie of thee”, geeft Carolien aan.

 

Belgische bonbons

Naast deze overheerlijke vlaaien verkoopt MultiVlaai Almelo nog meer lekkers. Trots zijn Henk en Carolien op de shop-in-shop van bonbons van Chocolaterie Albèrt. Een ruim assortiment luxe bonbons gemaakt van Belgische chocolade, gemaakt volgens traditionele methodes waarbij enkel de fijnste ingrediënten worden gebruikt. Henk: “Deze chocolade is van een hoge kwaliteit en past daarom perfect binnen ons assortiment. Heb je iets te vieren of ben je op zoek naar een heerlijk cadeau? Dan zijn de heerlijke Albèrt bonbons zeker aan aanrader.”

 

Bezorging

Taarten en vlaaien worden tegen een kleine vergoeding bij je thuis of op het werk bezorgd. Voor 13.00 uur besteld, is de volgende dag vers in huis. Als klant kun je tevens punten sparen via een MultiVlaai spaarkaart. Met een volle kaart krijg je vijftig procent korting op één vlaai naar keuze met een maximale verkoopwaarde van 15,99 euro. De kaarten zijn onbeperkt geldig en zijn in te leveren bij MultiVlaai Almelo, Rijssen en Nijverdal.

 

Bestellen kan via de site www.multivlaai.nl of bel naar de winkel 0546-726888. De deuren van MultiVlaai Almelo zijn geopend op maandag van 8.00 tot 12.30 uur en dinsdag tot met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 14.30 uur of tot zolang de voorraad strekt.