Sport & Vrije tijd

ASV’57 en ATV De Molenhoek organiseren gezellige vrijwilligersdagen

AADORP – De sportverenigingen ASV’57 en ATV De Molenhoek uit Aadorp steken in maart de handen uit de mouwen. Beide verenigingen zijn ‘Actief Betrokken Clubs’ en openen graag hun deuren voor bewoners uit het dorp en omgeving. Met de vrijwilligersdagen tijdens NLdoet hopen de clubs te kunnen rekenen op vele handen, want die maken immers licht werk.

Help jij mee?
Bij de twee verenigingen staat noaberschap hoog in het vaandel. Wil jij graag een steentje bijdragen? Help dan op 13 maart bij voetbalvereniging ASV’57 of op 14 maart bij tennisvereniging ATV De Molenhoek: beide vrijwilligersdagen beginnen om 9.30 uur en duren tot ongeveer 14.30 uur. Iedereen is welkom en elke vrijwilliger wordt naast voldoende koffie en thee ook op een heerlijke lunch getrakteerd. Zo wordt er gezamenlijk een gezellige ochtend van gemaakt.
 
ATV De Molenhoek
ATV De Molenhoek houdt tijdens NLdoet op zaterdag 14 maart een grote schoonmaak. De kleedkamers, de toiletten, de keuken en het magazijn worden in een sopje gezet en ook de ramen van de kantine worden gelapt.
 
ASV’57 
ASV’57 gaat op vrijdag 13 maart aan de slag met de tribunes en kleedkamers. Deze worden opgeruimd en schoongemaakt. 
Na de winter heeft iedereen weer zin om fris en vol energie de lente in te gaan. Met deze voorjaarsschoonmaak zijn beide sportlocaties weer klaar voor het zomerseizoen. 
 
Ook meewerken?
Steek jij graag een ochtendje de handen uit de mouwen? Dan kun je je opgeven bij Patrick Vollenbroek via: p.vollenbroek@outlook.com voor ASV’57 of bij Rob Grooters via: robgrooters@hotmail.com voor ATV De Molenhoek.