Sport & Vrije tijd

FestivAlmelo trekt al ruim 4100 kinderen en jongeren

ALMELO - FestivAlmelo is met de turbo erop begonnen: de activiteiten trokken de eerste vakantieweek tientallen kinderen, jongeren en hun ouders. De opvolger van de Zomerwijkweken is een groot succes. Het aantal inschrijvingen staat voor de zes weken al op ruim 4100. Sportbedrijf Almelo, Avedan en Studio 15 hebben met verschillende partners een programma opgezet van 255 heel verschillende activiteiten.

Door de hitte werden sommige activiteiten een beetje aangepast, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook voor komende week staan weer heel veel activiteiten op het programma. Van Nijntje Pleintjes in Schelfhorst, De Riet/Nieuwland en Aadorp tot een Summer Media Weekend bij Studio 15 en een picknick in de Wierdensehoek. In Ossenkoppelerhoek/Nieuwstraatkwartier staan onder andere Oud-Hollandse spelen, spraypaint, een moeder-dochter activiteit en voortuintjesbingo op het programma.

Meedoen is gratis.

Opgeven kan op de website, www.festivalmelo.nl, daar staat ook het hele programma op. Je kunt een keuze maken op soort activiteit, je wijk of dorp en leeftijd. Lukt digitaal opgeven niet? Bel dan gerust met Avedan, tel. 0546-544100.