Sport & Vrije tijd

Heracles Almelo opent Fanplein bij thuiswedstrijden

ALMELO - Heracles Almelo opent morgen het Fanplein, een plek waar supporters samenkomen in aanloop naar de thuiswedstrijd. Het plein is vrij toegankelijk voor alle supporters van Heracles Almelo en bevindt zich op het terrein van het Polman Stadion, vlak voor de FanServiceShop. Op het Fanplein staan stands waar hapjes, drankjes en fanartikelen verkrijgbaar zijn. Ook is er muziek en een groot videoscherm.

Het Fanplein opent morgen om 18.00 uur, twee uur vóór de aftrap van Heracles Almelo – sc Heerenveen.

Fanplein bij iedere thuiswedstrijd
Heracles Almelo heeft de intentie om het Fanplein bij iedere thuiswedstrijd te faciliteren. In overleg met de gemeente Almelo is besloten een proef te draaien bij de resterende thuiswedstrijden in de competitie van dit seizoen. Naast de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (Goede Vrijdag 19 april) is er ook een Fanplein bij Heracles Almelo–Excelsior op zondag 12 mei. Het Fanplein is vanaf twee uur voorafgaand aan de te spelen wedstrijd tot aan de aftrap toegankelijk.

Kaarten Heracles Almelo–sc Heerenveen nog verkrijgbaar
Kaarten voor Heracles Almelo–sc Heerenveen zijn nog verkrijgbaar. Er geldt vrije verkoop. Kaarten zijn er vanaf €16,- per stuk. Voor kinderen, jeugd en zestigplussers gelden nog scherpere tarieven vanaf €13,-. Kaarten zijn verkrijgbaar via heracles.nl/tickets en in de FanServiceShop in het Polman Stadion.

Heracles Almelo faciliteert het Fanplein in samenwerking met Almelounge.