Sport & Vrije tijd

Heracles Almelo presenteert nieuw thuisshirt

ALMELO - Heracles Almelo speelt dit seizoen opnieuw in een thuisshirt dat gekozen is door supporters. Fans van de club konden bij een verkiezing stemmen op verschillende ontwerpen. Het nu gepresenteerde shirt kwam als winnaar uit de bus. Het tenue van Heracles Almelo wordt gekenmerkt door de zwart-witte strepen. Die lopen dit seizoen ook door over de schouders van het shirt. De broek is overwegend zwart, de sokken zwart-wit gestreept.

Het tenue is per direct verkrijgbaar op shop.heracles.nl, in de FanServiceShop op Erve Asito en Fanshop stad in het centrum van Almelo. Vrijdagmiddag speelt Heracles Almelo voor het eerst in het nieuwe tenue tijdens de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Om 14.00 uur is Sparta Rotterdam de tegenstander op Erve Asito.

Proces

De keuze voor het thuisshirt kwam tot stand via een ontwerpwedstrijd. Een selectiecommissie, bestaande uit afvaardigingen van supportersverenigingen, spelers en staf, bepaalde uit ingestuurde ontwerpen een top vier. Seizoenkaarthouders, BusinessClubleden, Fankaarthouders, Herakids en leden van #TeamZwartWit konden stemmen op hun favorieten.

Paul Roetgering, directeur Roetgerink Mode & Schoenen: “We zijn er voor de hele regio Twente. Toen Heracles Almelo ons vroeg om de nieuwe Fashion Partner te worden, zijn we vrij vlot tot een overeenkomst gekomen voor de komende drie jaar. Almelo en omstreken is voor ons een belangrijk afzetgebied. De samenwerking tussen deze twee mooie merken, die qua normen en waarden veel op elkaar lijken, past als een mooi maatpak. We kijken vol vertrouwen uit naar het partnership die tot exposure, kruisbestuiving en leuke evenementen zal gaan leiden.”

Groei in de regio

Rob Toussaint, algemeen directeur Heracles Almelo: “De samenwerking met Roetgerink sluit goed aan bij de groei die Heracles Almelo in de regio wil realiseren. We zijn als club blij met deze sterke, regionale samenwerking voor de komende jaren.” Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo, vult aan: “We hebben goede gesprekken gevoerd. Roetgerink Mode & Schoenen en Heracles Almelo zijn twee prachtige bedrijven in de regio. Dit kunnen we samen verder uitbouwen, door mooie acties op te zetten waarvan ook supporters en sponsoren van de club zullen profiteren.”

 

Foto: nesimages.nl