Sport & Vrije tijd

Maak kennis met Tennis bij ATV de Molenhoek

ALMELO - Vrijdag 12 en 26 maart kunnen alle basisschoolkinderen naar ATV de Molenhoek komen om tennisclinics te ontvangen van tennisleraar Sandra Gerrits. “Als Actief Betrokken Club willen wij ons inzetten om de kinderen weer aan het bewegen te krijgen op een speelse manier”, aldus voorzitters Rob Grooters. Met deze wens is tennisleraar Sandra Gerrits aan de slag gegaan en heeft twee clinics ontwikkeld om kinderen die het tennissen willen leren de kans te geven om het te leren.

Kinderen die al een balletje kunnen slaan, krijgen de kans om lekker buiten op het mooie park van ATV de Molenhoek nog beter te worden. Gezelligheid en samen bewegen is het hoofdmotto tijdens deze twee clinics. Ben je tussen de 6 en 12 jaar en lijkt het je leuk om mee te doen, dan kun je je opgeven. De club staat open voor vele nieuwe kinderen en heeft daarom ook juniortennisrackets aangeschaft zodat iedereen mee kan doen. Dus sportieve kleding en schoenen zonder gladde zool zijn voldoende om mee te nemen!

Wedstrijd

Als kers op de taart houdt ATV de Molenhoek op vrijdag 2 april de wedstrijd ‘Tennis kids Cup’. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen zich inschrijven om mee te doen. Zij worden in verschillende poules ingedeeld en de winnaar wint een mooie beker! “Een heerlijke middag op het park met alleen maar winnaars”, aldus Sandra. Heb jij interesse of wil je je inschrijven dan kun je een mail sturen naar: info@atvdemolenhoek.nl.