Sport & Vrije tijd

Only Friends Twente Sportdag 11 september
Je bent goed zoals je bent

ALMELO - Voor iedereen met een beperking die graag wil gaan sporten, maar die niet precies weet welke sport het beste bij hem of haar past is er op zaterdag 11 september a.s. de Only Friends Twente Sportdag. Kom naar de sportdag en maak kennis met Only Friends Twente bij AAV SISU in Almelo.

Sport is voor iedereen:

“AAV SISU geeft kinderen met een beperking de ruimte om te sporten”

Tijdens de speciale sportdag is de atletiekbaan van Sportpark AAV SISU omgetoverd tot een waar sportparadijs. Hier kan men dan kennismaken met verschillende sporten die Only Friends Twente gaat aanbieden. Zo kan men gaan boksen, tennissen, pijl- en boogschieten of heerlijk dansen. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven.

Only Friends Twente start tevens in oktober bij AAV SISU op woensdagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur met de trainingen. De missie van Only Friends Twente is om sporten mogelijk te maken op een kwalitatief goede manier, in een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Want sporten is gezond maar ook heel erg leuk.

Geef je snel op voor deze fantastische sportdag. Dit kan via de website van Only Friends Twente: onlyfriendstwente.nl.

Ook kun je een mail sturen naar sisu-almelo@onlyfriendstwente.nl . Vermeld dan je naam, met hoeveel personen je komt en je telefoonnummer. Je krijgt namelijk een mooi shirt van Only Friends Twente in je eigen maat zodat alle deelnemers altijd in hetzelfde tenue kunnen sporten.