Sport & Vrije tijd

Ontdek je creatieve droom tijdens het open huis van Kaliber

ALMELO - Heb je altijd al gedroomd over een spetterende zangcarrière? Of wil je jouw peuter de eerste danspasjes zien maken? Bij het open huis van Kaliber Kunstenschool ontdek je de eindeloze mogelijkheden. Kalibers gepassioneerde docenten nemen je mee in de wereld van kunst en cultuur. Tijdens het open huis kun je van alles uitproberen: instrumenten, dansen, zingen, beeldende kunst of acteren. Geen droom is te gek bij Kaliber. Heb je jouw creatieve ambitie helemaal gevonden? Schrijf je dan ter plekke in voor een gratis proefles. Bovendien is er een leuke winactie. Schrijf je ultieme, creatieve droom op en stop deze in de droombox. Dan maak je kans op een gratis korte cursus naar keuze.

En nieuw bij Kaliber: leeninstrumenten. Wil je een instrument leren bespelen, dan kun je nu bij sommige jaarcursussen een instrument gratis in bruikleen krijgen. Op het open huis kun je bekijken welke instrumenten er allemaal te leen zijn.

Of je nou 1 of 99 bent, bij Kaliber kun je je creatieve ambitie achterna gaan. Van schilderen tot theater en van spelen in een rockband tot ballet. Kom je je dromen waarmaken?  www.kaliberkunstenschool.nl/openhuis.

In Almelo is het open huis op de eerste dag van de Week van de Amateurkunst (WAK). Van 17 t/m 25 september is er extra aandacht voor allerlei soorten amateurkunst in Almelo. Deze gehele week kun je aan culturele activiteiten meedoen die georganiseerd zijn door verschillende amateurkunst initiatieven.

Open huis Kaliber

Het open huis is zaterdag 17 september van 13.00 tot 15.00 uur bij Kaliber Kunstenschool, Elisabethhof 2, Almelo.