Sport & Vrije tijd

Open huis Aquariumvereniging Betta Splendens

ALMELO - Na een lange periode, waarin Aquariumvereniging Betta Splendens wegens het coronavirus weinig contact had met de aquarianen in de gemeente kunnen ze eindelijk weer de deuren van het clubhuis voor uw openen. De vereniging mag u dan ook uitnodigen voor onderstaand evenement.

Open Huis

Op zaterdag 30 oktober a.s. houdt Betta Splendens hun jaarlijkse open huis. U bent hartelijk welkom tussen 12.00 en 16.00 uur voor een bezoekje aan het clubhuis.

Diverse leden zullen planten, aquariummateriaal en vissen aanbieden. Daarnaast zullen meerdere  deskundige leden aanwezig zijn, welke uw vragen en problemen op het gebied van aquariumc, terrarium en vijver zullen beantwoorden. Tevens is er een doorlopende videovoorstelling en gratis watermeting. Natuurlijk staat de koffie voor u klaar. De open dag wordt gehouden in het clubhuis aan de Rappersweg 79A te Almelo.

Bezoekers welke deze dag lid worden betalen pas contributie vanaf 2022.

Tevens is de vereniging alweer druk bezig met de voorbereiding van de Twentse aqua-terra beurs. De afgelopen jaren heeft de vereniging met veel succes weer een beurs gehouden in het wijkcentrum de Schelfhorst. Op 20 maart 2022 houdt de vereniging deze weer voor de vierde keer. Diverse standhouders hebben zich hiervoor alweer aangemeld, echter is de vereniging natuurlijk op zoek naar meer standhouders. Iedere hobbyist, zowel op het gebied van aquarium, terrarium of vijver, die denkt dat hij succesvol kan bijdragen aan de beurs kan zich hiervoor aanmelden. Ben je een kweker van tropische vis of planten, heb je veel tweedehandsmateriaal, verkoop je aquaria of terraria, kweek je reptielen of slangen, heb je voedseldieren, visvoer of  inrichtingsmaterialen? Geef je dan op. Wil je je hobby of vereniging promoten op de beurs, ook hiervoor is ruimte.

U kunt zich opgeven via e-mail, avbs@beowolf.nl. Voor inlichtingen kunt u terecht bij de secretaris van de vereniging, J. Richters, te bereiken via e-mail, avbs@beowolf.nl.