Sport & Vrije tijd

Volop foto’s en handtekeningen scoren bij open dag Heracles

ALMELO - Eindelijk weer handtekeningen scoren, op de foto met de spelers en genieten van de spelerspresentatie. Het was vorige week na een paar coronajaren een dolle boel tijdens de open dag van Heracles Almelo.

Het was flink druk met fans die een kijkje namen in en rond Erve Asito. Overal stonden jonge supporters in een lange rij keurig te wachten om zoveel mogelijk handtekeningen te scoren van de spelers. ‘’Kijk mama. Deze is van Justin Hoogma en die van Marco Rente’’, klonk het enthousiast. En hup, snel weer door naar een volgende krabbel.

De spelers namen ook alle tijd om op de foto te gaan en even lachend in de lens te kijken. Bij de spelerspresentatie op het podium was het applaus groot. Bij de kidszone waren heel leuke activiteiten.

Frappant was dat in tegenstelling tot andere jaren het nieuwe tenue van Heracles Almelo nog niet te verkrijgen was. De club probeert vóór het begin van de competitie de shirts te leveren.

De eerste competitiewedstrijd is op vrijdag 5 augustus om 20.00 uur in eigen huis tegen ADO Den Haag. Daarvoor staan nog drie oefenwedstrijden op het programma. Op vrijdag 22 juli om 18.00 uur is in eigen huis Excelsior Rotterdam de tegenstander. Op zaterdag 23 juli wordt vanaf 14.30 uur op sportpark Het Midden van DOS’37 in Vriezenveen gespeeld tegen OFI Kreta en op vrijdag 29 juli is in Erve Asito om 19.00 uur NEC de tegenstander.