Uitgaan & Cultuur

12e Liedjesmakersfestival

ALMELO - De twaalfde editie van het Liedjesmakersfestival is op zaterdag 1 oktober in theater Hof 88 te Almelo. Ze verbreden dit feestje dit jaar tot performancefestival, om het geheel nog smeuïger en spannender te maken. Het programma bestaat uit een combinatie van bekende namen en wat aan de rafelranden van de Nederlandse muziekscene ontstaat, de mooiste podiumkunstenaars, bands, akoestisch en elektrisch, innemende duo’s en prachtige solisten. Een zeer divers programma met een bonte stoet aan artiesten zoals je ze zelden bij elkaar ziet op één dag.

Het festival speelt zich zoals altijd af in alle zalen van Hof 88.De theaterzaal, de Kapel, de tuinzaal, de foyer en, bij goed weer buiten, op het vloerkleed van Paco Plumtrek.Met dit jaar een line-up bestaande uit Balkanova Orchestra, performance act Herontdekkingsreizigers van het Eigen Hart en de Gezamelijke Ziel bij Kaarslicht, Teaniemen, Outbound Scallywag Carnival, Doña Quijote,Phil Carr, Des Fais Do Do, Exit the Hive, Red Forest, Simpel, Guerreiros, New Face In Hell, Paco Plumtrek en lokale / regionale talenten Meike Tibbe, Damian Alferink, Marly van Gaal met band en Wies Epping met band.

Het kinderatuljee met de Almelose kunstenaar Rob Koenders is er ook bij.Super lekker eten is er van de Foodtruck van Superlekkerrr.