Uitgaan & Cultuur

Alternatieve Nieuwjaarsbijeenkomst Historische Kring Almelo

ALMELO - Hoe leuk is een receptie zonder horeca? Hoe leuk is het om een conference te houden zonder publiek? Al meer dan tien jaar is het traditie bij de Historische Kring om op de tweede woensdag in januari voor de donateurs in een conference Thomasvaer en Pieternel op humoristische wijze gebeurtenissen uit Almelo van het afgelopen jaar door te laten nemen.

Maar… het coronavirus gooit ook hier roet in het eten, Historische Kring Almelo laat zich evenwel niet kleinkrijgen.

Voor dit jaar is noodgedwongen weer een andere vorm gekozen. AAvisie zal opname maken van de conference en deze voorzien van bijpassend beeldmateriaal uit de actualiteit van afgelopen jaar.  Op 12 januari a.s. zal dit te zien zijn vanaf 20.00 uur op de website van de Historische Kring: www.historischekringalmelo.nl  en ook op het tv-kanaal van AAvisie.

Geweldig dat met medewerking van AAvisie en creativiteit en flexibiliteit van alle betrokkenen deze traditie voortgezet kan worden. Xandrine van Woudenberg en Marnix van Kooi zien wij in de rollen van Pieternel en Thomasvaer. U zult verrast zijn! Kijk vanaf woensdag 12 januari naar het tv-kanaal van AAvisie en/of naar www.historischekringalmelo.nl en u kunt erover meepraten.