Uitgaan & Cultuur

De band Skier in Huis van Katoen en Nu

ALMELO - Op zondag 26 februari om 14.30 uur presenteert het Huis van Katoen en Nu in de Cotton Club die altijd op de laatste zondag van de maand is, de band Skier.

De band Skier bestaat uit een groep zestig plussers die er nog altijd plezier in hebben om muziek te maken. De band is begonnen met enkele personen uit een andere groep waar uiteindelijk Skier is ontstaan. Een klein jaartje geleden hebben zich andere bandleden aangesloten en vormen nu een leuk groepje muziekliefhebbers.

Bijna alle bandleden hebben al een muziekverleden in andere bands. Er wordt hoofdzakelijk muziek gespeeld die ze zelf ook leuk vinden. Denk aan muziek uit de jaren ’60 tot heden, zoals Elvis, Rolling Stones,  J.J.Cale, Brook & dunn, Eagles, CCR, The Birds, Brainbox, Neil Youg, Jhon Mayer enz.

Skier speelt elektrisch, maar ook akoestisch.                                                                                                                         

De band bestaat uit: Marcel Boelaars – sologitaar en zang, René Court – slaggitaar en zang, Hendrik Supheert – Zang en gitaar, Theo Derksen – Sax en Mondharp, Gerrit Welling – Drum en Silvester Vollenbroek – Bas.

Het Huis van Katoen en Nu, aan de havenkom van het marktplein, is zondag 26 februari open vanaf 12.00 uur. Vanaf 14.30 uur is het optreden van de band Skier in het knusse en nostalgisch ingerichte ‘Café aan de Haven’. De toegang is natuurlijk gratis, dus kom ook.