Uitgaan & Cultuur

Open Huizen Kaliber Kunstenschool

ALMELO - Kaliber Kunstenschool is dé plek voor muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en nieuwe kunstvormen in Twente. Met lessen voor deelnemers van alle leeftijden is iedereen welkom, of je nu nog moet beginnen of al eens les hebt gehad. Na de zomervakantie beginnen de jaarcursussen weer, dus nu is het moment om je alvast te oriënteren. Meld je aan voor een gratis proefles, of kom langs bij de open huizen.

In september zet Kaliber haar deuren wagenwijd open. Tijdens de open huizen krijg je een exclusief kijkje in de keuken van de kunstenschool, met op het menu leuke optredens, workshops, proeftuinen en nog veel meer. Kaliber werkt alleen met de allerbeste en professioneel geschoolde docenten die jou, met hun ervaring en plezier, graag willen helpen groeien. En wat is er allemaal mogelijk? Het aanbod varieert van accordeon tot popzang, van klassiek ballet tot breakdance, van musical tot beeldhouwkunst. Kom eens kijken. Het open huis in Almelo is op 14 september van 12.00 tot 14.30 uur aan de Elisabethhof 2. In Oldenzaal is dat op 14 september van 13.00 tot 15.00 uur aan de Sparstraat 152. In Enschede is het open huis op 21 september van 13.00 tot 15.00 uur aan het Wilminkplein 1.
Kun je er niet bij zijn? Bekijk dan het totale aanbod op de website: www.kaliberkunstenschool.nl. Je kunt je daar ook aanmelden voor een gratis proefles.