Uitgaan & Cultuur

Uit je dak in Twente

ALMELO - Op 23 juni organiseert Lionsclub Almelo de derde editie van Uit je dak in Twente, een cabrio-evenement in Twente. De opbrengsten gaan naar een goed doel, namelijk Special Heroes (www.specialheroes.nl/). Deelnemers krijgen voor een bedrag van € 75,- per persoon een geweldige rit door het Twente landschap, inclusief verzorgde koffie/thee, luxe lunch, avondmaaltijd, loterij én goodie-bag. Iedere derde en vierde deelnemer in dezelfde cabrio betalen € 60,- per persoon. En natuurlijk zullen de traditionele Twentse krentenwegge en gastvrijheid niet ontbreken. De inschrijvingen zijn geopend via www.lionsalmelo.nl/Uit-je-DAK-in-Twente/Inschrijfformulier-2019.

Iedereen kan een held zijn
Special Heroes laat kinderen en jongeren met een beperking op Twentse scholen voor speciaal onderwijs ervaren hoe leuk sport en cultuur kunnen zijn. In het programma staan de leerlingen en hun sport- en cultuurwensen centraal. Via een vaste methodiek krijgen leerlingen kennismakingsactiviteiten aangeboden van lokale sport- en cultuuraanbieders. Samen gaan ze op zoek naar een vrijetijdsbesteding voor nu en in de toekomst. En daarbij is heel veel mogelijk: drummen, fotografie, hockey, voetbal, dans, atletiek, rappen, tekenen en nog veel meer.
 
Met deze derde editie is een traditie gevestigd
Lionsclub Almelo organiseert wegens groot succes in de twee voorgaande jaren, deze derde editie van Uit je dak in Twente. De organisatie hoopt naast goed weer vooral op een schitterend lint van cabrio’s door het Twentse landschap op 23 juni. Hoe meer deelnemers aan de cabriotocht, hoe meer kinderen Lionsclub Almelo kan helpen. Met een opbrengst van € 4.000,- kan een school twee jaar lang vooruit met ondersteuning en activiteiten. Door een luxe dagje uit in Twente te combineren met het steunen van een concreet Twents goed doel, is een nieuwe traditie geboren.