Algemeen

‘Klimop Samen... tegen MD’ zamelt geld in tijdens Autorodeo Harbrinkhoek

HARBRINKHOEK - De Stichting ‘Klimop Samen’ zamelt geld in tegen de vrijwel onbekende spierziekte MD. Zie voor verdere uitleg omtrent deze spierziekte hun website www.klimopsamen.nl. Tijdens de Autorodeo Harbrinkhoek kregen ze de mogelijkheid om geld in te zamelen middels de verkoop van lekkere broodjes warme ham en broodjes ‘pulled pork’. Die mogelijkheid hebben ze niet aan zich voorbij laten gaan en heeft ze geen windeieren gelegd. De warm belegde broodjes vonden gretig aftrek en hebben die dag vele hongerige buikjes gevuld.

Naderhand is er een officiële overhandiging geweest middels de uitreiking van een cheque door de organisatie van de autorodeo.

Het overweldigende bedrag van 888 euro en 55 cent is gedoneerd door de

organisatie aan de Stichting Klimop Samen.

Op de foto ziet u de voorzitter Manuel Masselink namens de Autorodeo Harbrinkhoek de cheque overhandigen aan Desiré ter Wee.

Ondertussen probeert de stichtin meer naamsbekendheid te krijgen en zullen ze zich op lokale evenementen laten zien als stichting Klimop Samen tegen MD.

Help de stichting helpen om zodoende uiteindelijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Een donatie, hoe groot of klein ook, wordt zeer op prijs gesteld.