Algemeen

Leer razendsnel een nieuwe, creatieve vaardigheid bij Kaliber Kunstenschool

ALMELO - In een korte tijd iets nieuws leren? Dat kan bij de korte cursussen van Kaliber. Ideaal voor als je niet al te veel tijd hebt en toch zin hebt om wat nieuws te leren. Meld je snel aan voor de laatste korte cursussen van dit schooljaar.

Voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten is er peuterdans. De kinderen leven zich helemaal uit met als doel de fantasie prikkelen en ze bewust maken van hun eigen bewegingsmogelijkheden.

Gitaar en ukelele

In korte tijd bekende gitaarliedjes leren spelen? Dan zit je bij cursussen ’Ukelele bij het kampvuur’ en ’Gitaar bij het kampvuur’ goed. Met een paar akkoorden kun je al snel heel wat liedjes spelen.

Kunst

Binnen tien lessen leer je om jouw ideeën in je hoofd te vertalen op papier. Daarbij word je ondersteund in het (verder) ontwikkelen van je eigen stijl. Dat kan bij ’Illustratie voor volwassenen’. Alles op jouw niveau en tempo.

Praktische info

De eerste korte cursussen beginnen op 23 april. Voor welke meld jij je aan? Kijk op de site voor het aanbod: www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursussen Over Kaliber Kaliber Kunstenschool, dé plek voor muziek, dans, theater, kunst en multimedia in Twente. Met vestigingen in Enschede, Almelo en Oldenzaal en cursussen op locaties zoals Wierden, Tubbergen en Hellendoorn wordt een inspirerende omgeving voor creatieve groei geboden.