Algemeen

Opbrengst voor het goede doel

Nordmann Kerstbomen aan huis bezorgd

ALMELO - De 26 leden van Kiwanis Club Almelo bezorgen op zaterdag 2 december vers gezaagde Nordmann kerstbomen aan huis of kantoor. Een kerstboom kost 35,00 euro en van dat bedrag gaat ruim 22,00 euro naar het Kiwanis Kinderfonds, bestemd voor kinderen uit minder kansrijke milieus. Er kan veilig betaald worden per tikkie en bezorging is mogelijk in geheel Twente.

Goede doelen

Kiwanis Club Almelo heeft het adagium ‘Serving the children of te world’. Om die reden zijn lokale goede doelen, welke zich uitsluitend op kinderen richten, geselecteerd. Zo wordt gedoneerd aan Kleding- en Schoenenbank Ezra, Stichting Toppers op Zondag en Natuurhus Almelo. Ook worden rond de kerstdagen voedselpakketten samengesteld en uitgedeeld. 

Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Een serviceclub, in het algemeen, is een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengt (fundraising) en dat bijeengebrachte geld uitgeeft aan goede doelen (fundspending). Kiwanis Club Almelo is een zogenaamde erkende ANBI-instelling, dus giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Raadpleeg voor informatie de website www.kiwanis.nl/almelo 

Bestellen? Stuur een e-mail naar kerstbomen@kiwanis.nl of stuur een Whatsappbericht naar 0653658188.