Algemeen

Only Friends op klootschietersbaan

ALMELO - Zaterdag 29 juni was het weer zover. Deelnemers aan Only Friends - Je Bent Goed Zoals Je Bent troffen elkaar op de klootschietersbaan van KV Kluppelshuizen. Onder begeleiding van vrijwilligers van de klootschietvereniging vertrokken de jongeren en begeleiders voor een wedstrijd van twee keer 700 meter.

Deelnemers en vrijwilligers hadden een geweldige dag.
Deelnemers en vrijwilligers hadden een geweldige dag.

Na een lange periode van veel regen waren de weergoden de deelnemers gunstig gezind. De zon scheen en de temperaturen waren goed. Fanatiek werd er door alle deelnemers geschoten en halverwege was het verschil tussen beide teams slechts een paar meter.

Bij de omleg (keerpunt na 700 meter) was er koffie met wat lekkers voor alle deelnemers en begeleiders. Op de terugweg had team Geel een paar keer pech en waren de schoten minder lang dan de bedoeling was. Daardoor kon team Blauw de wedstrijd naar zijn hand zetten en zodoende winnen. De einduitslag was: team Geel 39 schoten en 100 meter, team Blauw 36 schoten en 33 meter.

Maar wat maakt het uit, iedereen heeft zijn best gedaan en laten zien dat hij of zij goed is zoals hij of zij is. Deelnemers, begeleiders en vrijwilligers kijken terug op een zeer geslaagd evenement en hopen dit in de toekomst te kunnen herhalen.

Uw reactie