Algemeen

Pets Place Almelo is de beste vriend van je dier

ALMELO - Dierenspeciaalzaak Pets Place is al ruim 30 jaar een begrip voor veel dierenvrienden in Almelo. Jan en Hendriët runnen al deze tijd met veel plezier en passie de winkel aan de Bornsestraat 85, samen met de parttimers Bianca en Jolanda. “Service, kwaliteit, vakkennis, een ruim assortiment, scherpe prijzen en natuurlijk liefde voor dieren zijn voor ons vanzelfsprekend, elke dag”, geeft Jan aan.

“We zijn een supergoed team samen, we delen allemaal het plezier om klanten zo goed mogelijk te helpen en van advies te voorzien, met als doel de dieren een goed leven met veel liefde te geven.”

Ook vindt hij het mooi om de winkel steeds stap voor stap te vernieuwen en te verbeteren. Zo is er in 2016 een uitbreiding van de zaak geweest en is onder andere de visafdeling uitgebreid. Ook is er een heuse buitenwinkel gekomen, waar konijnenhokken en vogelhuisjes worden gepresenteerd. “Je kunt er ook even rustig gaan zitten om de kipjes te bekijken”, geeft Jan aan.

Beste verzorging, veel voordeel
"We hebben als team ook veel kennis in huis van huisdieren. Door jarenlange ervaring, maar ook door het volgen van cursussen en opleidingen. Het is fijn dat je klanten daardoor beter kunt helpen, waardoor het geliefde huisdier de best mogelijke verzorging kan krijgen.”

Bij Pets Place Almelo zeggen ze daarom vaak: ‘Alweer verlaat een tevreden klant het pand’. “En we hopen dat we dit nog vele jaren kunnen zeggen”, vult Hendriët aan.

Elke twee weken brengt Pets Place Almelo een nieuwe folder uit, vol voordeel. Wie de folder niet ontvangen heeft, kan deze bekijken op de facebooksite www.facebook.com/Pets-place-Almelo.

Hinder voor viervoeters
De dierenvrienden van Pets Place aan de Bornsestraat ondervinden meer hinder van de eikenprocessierupsen dan van de werkzaamheden aan de Bornsestraat. “We zijn juist zeer tevreden met de snelle vorderingen van de straat en zijn blij dat het allemaal zo mooi wordt. Ook zijn we blij met de positieve reacties op onze gezamenlijke kraspasactie”, geeft Jan aan.

Voor eigenaren van honden heeft hij nog een tip om de overlast van de eikenprocessierupsen zo veel mogelijk te vermijden voor de trouwe viervoeters: “Let vooral goed op met je hond en laat hem niet snuffelen of zelfs loslopen als je in een gebied loopt met deze processierupsen.”