Algemeen

Smartfloor doneert 20.000 euro aan De Gravenruiters

ALMELO - Met een glimlach van oor tot oor namen ruiters van De Gravenruiters woensdag een flinke cheque in ontvangst. Smartfloor doneerde maar liefst € 20.000,- als bijdrage aan de faciliteiten voor de nieuwe manege.

De royale donatie is naar aanleiding van het twintigjarig bestaan en de feestelijke opening van het nieuwe bedrijfspand van Smartfloor in 2021. Cadeautip was een gift voor De Gravenruiters. Smartfloor verraste De Gravenruiters behoorlijk met een verdubbeling van het opgehaalde bedrag tot € 20.000,-.

Directeur van Smartfloor Peter Haarhuis benadrukt het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen, al vindt hij dit de normaalste zaak van de wereld: “Vanuit onze missie ontwikkelen we innovatieve producten en applicaties die het leven van onder andere mensen met een beperking makkelijker en veiliger maken. Met deze donatie willen we een extra impuls geven aan een veilige manege voor het mooie werk dat De Gravenruiters al die jaren al doet voor ruiters met een beperking.”

“De Gravenruiters zijn ongelooflijk dankbaar voor deze gulle donatie en vooral de gedachte erachter, dat het onze ruiters zo wordt gegund om met betere faciliteiten te kunnen paardrijden”, vult Peter van Heteren, voorzitter van De Gravenruiters, aan.