Sport & Vrije tijd

Geslaagde 8e editie Almelo Allee Run

ALMELO - AAV SISU en Preston Palace kregen Almelo in beweging. Deelnemers kunnen terugkijken op een prachtige 8e editie van de Preston Palace Almelo Allee Run. De Almelo Allee run is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot sportief Almeloos evenement om jong en oud in beweging te krijgen en in contact te brengen met de natuur in het prachtige Almelose buitengebied.

SISU, Step One en The Running Academy hadden de organisatie van de Almelo Allee in handen. Ze worden daarbij ondersteund door Sportbedrijf Almelo en de Stichting Almelo Allee. Ruim 400 deelnemers zijn zondag 17 september de sportieve uitdaging aangegaan. Door het toch nog net droge weer, de prachtige prestaties maar vooral het plezier is het een dag geworden om niet snel te vergeten.Naast alle loopafstanden (kidsrun, 2, 5 en 10km) hebben ze ook erg genoten van de framerunners, die dit jaar voor het eerst in mooie aantallen aanwezig waren. De Almelo Allee is het hardloopevent voor iedereen. Hardlopen op welk niveau dan ook, draagt namelijk bij aan een optimale fysieke en mentale gezondheid. Dat wil iedereen.

“Een speciaal compliment voor de fantastische organisatie en dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die dit hebben mogelijk gemaakt.”

 

Foto's: Hans van Cronenberg.