Sport & Vrije tijd

Met ATV Ruiten Drie veilig en gezellig beginnen met MTB’en via Start2Bike

ALMELO - Het najaar is van oudsher hét moment om op de mountainbike te stappen om de vele mooie MTB routes in Twente te verkennen. Niet alleen ervaren fietsers genieten van deze sport; elk jaar beginnen veel nieuwe enthousiastelingen met mountainbiken. Dat is een gave ontwikkeling. ATV Ruiten Drie begeleidt beginnende mountainbikers om veilig met de sport te beginnen. Tijdens vier Start2bike MTB trainingen leren deelnemers op een ontspannen en gezellige manier de fijne kneep van de sport. Iedereen kan zich opgeven. De trainingen beginnen op 17 september.       

Gemengde groep en ladies only  

Wil je écht leren MTB’en op een veilige, gezellige en sportieve manier? Grijp dan nu je kans met de Start2Bike trainingen. Er zijn trainingen voor een gemengde groep. Omdat ze weten dat veel dames het prettig vinden om met elkaar te trainen, heeft Ruiten Drie ook een speciale lafdies only groep. Voor ieder wat wils dus! De trainingen vinden plaats op vier achtereenvolgende zondagen.

Inschrijven

Ben je enthousiast geworden over de start2Bike MTB clinics? Schrijf je dan in. Dit kan eenvoudig digitaal op de website van ATV Ruiten Drie, ruitendrie.nl/nieuws/beginnen-met-mountainbiken. De kosten voor vier clinics bedragen 37,50 euro.

Wees er snel bij want vol is vol.    

Alles over de fiets, en meer

Instructeur Koos Visser is één van de instructeurs. Hij vertelt alvast over wat er op het programma staat: “Bij onze lessen brengen we plezier en sport samen. Naast dat je de basistechnieken on der de knie krijgt, werk je bijna ongemerkt aan je conditie en leer je beginnende medefietsers kennen. Daarnaast nemen we je mee naar de mooiste routes in de regio én krijg je praktische tips over hoe je het beste kunt fietsen en onderhoud. Zo kun je na de lessen zelf veilig op pad en haal je meer plezier uit jouw nieuwe mountainbike.”