Sport & Vrije tijd

Open repetities jubilerend Gospelkoor Onderweg

ALMELO - Zingen saai!? Nooit! Muziek verbindt en verbroedert en geeft vreugde aan jong en oud. Dat zie je wel aan bijvoorbeeld de Top 2000 of bij concerten van bekende en minder bekende artiesten, maar ook bij de lokale muziek- en zangverenigingen. Bij Gospelkoor Onderweg uit Almelo, dat onder leiding van de bevlogen gospeldirigent André Bijleveld staat, vind je zeker deze leuke sfeer en gezelligheid; maar ook muzikaliteit, liefde voor gospel, vreugde en vakmanschap.

Eind november vierde Gospelkoor Onderweg haar 50-jarig bestaan met een prachtig concert in een uitverkochte zaal. Dit was de aftrap van een feestelijk jubeljaar in 2024, met nog veel moois in petto zoals grote en kleinere optredens in Diever, Borne, Almelo en Hengelo. Eind 2024 zullen ze dit jubileum afsluiten met nogmaals een hartverwarmend concert.

Gospelkoor Onderweg staat voor een boodschap van licht, liefde en blijdschap naar hun publiek, met muziek variërend van Black Gospel tot Top 2000 nummers en moderne worship tot Opwekking.

Zing je graag, houd je van gospel, zoek je een koor of heb je gewoon zin om eens mee te zingen?

Kom op 17 en 24 januari a.s. naar de open koorrepetities en zing eens mee; het gospelkoor op zoek naar jou. De inloop is tot 19.00 uur in de Pniëlkerk, Rembrandtlaan 352, Almelo. De repetities zijn tot 20.30 uur, waarna ze gezamenlijk koffie drinken. Tot dan!

 

Foto’s: Casper Smits Fotografie en Chris Wantia.