Sport & Vrije tijd

Traditionele Snerttoernooi bij AVC Heracles een groot succes

ALMELO -  Afgelopen zaterdag vond er bij AVC Heracles het traditionele Jumbo Snerttoernooi plaats. De spelers uit de JO19, senioren alsmede de dames werden gemixt om zo met elkaar de strijd aan te gaan voor de eeuwige roem. Tijdens de gezellige inloop aan het einde van de ochtend kreeg met te horen in welk team men was ingedeeld. Met namen zoals sterretjes, vuurpijlen, oliebollen en andere mooie vuurwerknamen werd er op een half veld 7x7 gevoetbald.

De organisatie had het niet beter kunnen treffen, want na al die weken vol regen, was het een droge dag met wat kou.

Een ideale combinatie voor een snerttoernooi.

De spelers en vele toeschouwers die toch een kijkje kwamen nemen, konden genieten van een heerlijk bakje koffie, maar ook van de overheerlijke snert en broodjes, die Jumbo Almelo ter beschikking had gesteld.

Na de finale startte de dj met gezellige muziek en werd het barpersoneel bedankt en ontvingen de scheidsrechters een mooi pakket van Skier Wöske. In deze 5e editie kroonden de kanonslagen zich tot terechte winnaar en onder luid applaus konden ze de drankjes in ontvangst nemen.

De organisatie spreekt van een succesvolle en sfeervolle dag en kijkt uit naar volgend jaar als op zaterdag 4 januari de 6e editie van start zal gaan.