Sport & Vrije tijd

Twentse Aquarium/Terrariumbeurs 2024 AV Betta Splendens

ALMELO - Na de succesvol verlopen aqua-terra beurs van afgelopen jaren, met twintig standhouders en vierhonderd bezoekers, houdt AV Betta Splendens ook dit jaar weer een gezellige beurs voor de professional en de hobbyist. ”Met trots kunnen we melden dat we dit jaar een recordaantal standhouders hebben en alle tafels weer bezet zijn. We moeten zelfs uitwijken naar een tweede zaal”, aldus de organisatie.  

Op deze beurs is alles te koop op het gebied van aquarium en terrarium. Er staan standhouders met gifkikkers, reptielen, vogelspinnen en slangen. Voor deze dieren zijn diverse standhouders met voer aanwezig. Tevens staan er standhouders met vissen. Ook is er een groot aanbod aan materiaal voor zowel het aquarium als terrarium.

De standhouders vertellen met veel liefde en passie over de dieren. Het gaat niet alleen over de verkoop maar ook over het delen van de hobby. De standhouders zullen dan ook graag vragen van bezoekers beantwoorden.

Advies

De organiserende vereniging AV Betta Splendens is er met een infostand. Hier kan men terecht met alle vragen, die door deskundige leden worden beantwoord. Neem een foto mee van het eigen aquarium of terrarium. Dat praat makkelijker en de leden kunnen dan meer gericht advies geven. Bezoekers kunnen op de beurs lid worden van de vereniging.

De beurs is geopend op zondag 17 maart van 11.00 tot 16.00 uur in het wijkcentrum De Schelf, Binnenhof 51 in Almelo. De entreeprijs bedraagt € 4,00. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen mits onder begeleiding van een volwassene. Voor inlichtingen kan men terecht bij de secretaris van de vereniging, J. Richters, die te bereiken is via: jos.richters@visualdata.nl of via avbs@beowolf.nl.