Uitgaan & Cultuur

Dé Teenage Party van het jaar: met headliners Joyliana & Glen Fontein

ALMELO - Toe aan een mega goed feest? Bereid je voor op de vetste teenage party van Almelo waar jij helemaal uit je dak kunt gaan met Joyliana, Glen Fontein en de DJ's van Studio15 Almelo. Op 9 december van 20.00 tot 00.00 uur vindt de teenage party met Joyliana en Glen Fontein plaats bij Studio15 Almelo. Kom met al je vrienden en vriendinnen en ga los tijdens deze editie. Naast Joyliana en Glen hebben ze een megateam aan dj's die jou de hele avond laten dansen. Tijdens dit event is de bar open voor frisdrank en snacks, die door middel van muntjes gekocht kunnen worden.

Wie is Joyliana?

Joyliana is een jonge frisse meid bekend van TikTok en Instagram. Ze is een snelgroeiende influencer, waarbij veel partners haar al weten te vinden voor samenwerkingen. De laatste maanden timmert ze hard aan de weg als DJ en wekelijks staat ze te draaien in clubs, festivals en schoolfeesten.

Wie is Glen Fontein?

Glen Fontein is inmiddels al meer dan 8 jaar actief als Influencer op o.a. Youtube, Tiktok en Instagram. Hij is dan ook één van de grootste en bekendste influencers van Nederland met meer dan 1,7 miljoen volgers op Tiktok en meer dan 680.000 volgers op Instagram. Hij maakt ook muziek, zo is zijn bestgeluisterde track 'DNA'.

Info

De teenage party is voor 12 tot en met 17 jaar. Het wordt op 9 december van 20.00 tot 00.00 uur gehouden bij Studio15 Almelo, Kolthofsingel 15. De kosten zijn €6,20 per persoon. Kaartjes zijn nu in de voorverkoop: eventbrite.nl/e/tickets-teenageparty-joyliana-en-glen-fontein-736439579607. Kaartjes zijn ook nog aan de deur te kopen.