Uitgaan & Cultuur

Nederlands Politieorkest brengt motto ‘Politie voor Iedereen’ muzikaal tot leven in nieuwe theatershow

ALMELO - Op woensdag 13 december 2023 staat het Nederlands Politieorkest met haar nieuwe theatershow ‘Politie voor Iedereen’ in het Van Der Valk Theaterhotel in Almelo. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.

Het Nederlands Politieorkest (NPO) bestaat uit ruim 60 muzikanten werkzaam bij de nationale politie en ze zijn afkomstig uit bijna alle politieregio’s.

Mensen helpen, de kwetsbaren in de samenleving beschermen en de wet handhaven waar nodig; dat is wat politiemensen doen en wat hen drijft. Daarbij is iedereen voor hen gelijk; ze zijn een politie voor iedereen en dat is voor hen de normaalste zaak van de wereld. Even normaal is dat ze een organisatie zijn met heel verschillende mensen met uiteenlopende talenten.

Met haar nieuwe show wil het Nederlands Politieorkest het thema Politie voor Iedereen muzikaal ten gehore brengen. Samen met collega’s met diverse achtergronden zullen zij dit ten gehore brengen. Van de muziek van ‘An American in Paris’ tot boerenrock en van Donna Summer tot Stef Bos. Laat u deze avond verrassen door het Nederlands Politieorkest en alle collega’s die op het podium staan.

Gratis kaarten zijn te bestellen via de website van het Nederlands Politieorkest, politieorkest.nl/agenda/almelo.