Uitgaan & Cultuur

Pop-up store Carnavalskleding 2.0

ALBERGEN - Vanaf 19 januari tot Rosenmontag worden er weer de mooiste carnavalsoutfits en -accessoires verkocht in het Bokkn’land Albergen. Mieke, Puck en Mariët zijn druk bezig met het inrichten van ‘hun winkel’ bij partycentrum Morshuis, want 19 januari start de verkoop. Vier weekenden lang, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur, dat levert weer een hoop blije mensen op.

Onderhand een traditie

Wat vier jaar geleden begonnen is als een poging om splinternieuwe kleding te redden van de dump is de pop-up store nu uitgegroeid tot een ‘verborgen parel’ die steeds meer mensen weten te vinden.

Alleen maar voordelen

Het bijzondere aan deze tijdelijke winkel dat het alleen maar voordelen oplevert.

Zoals de naam carnavalskleding 2.0 al doet vermoeden is het de tweede kans voor kleding en accessoires. Afgeschreven omdat het slecht spul is? Welnee, splinternieuw maar bijvoorbeeld uit het assortiment en daardoor niet meer te verkopen in de webshop van carnavalskleding.nl. Ook teruggestuurde producten waaraan een knoopje ontbrak of een rits kapot was zijn keurig hersteld door de dames.

Voordeel twee is dat dit splinternieuwe spul met fikse korting verkocht wordt!

Het derde voordeel is dat de winst naar goede doelen gaat. Het is al traditie dat een mooi bedrag wordt toebedeeld aan het goede doel van de regerende Prins Carnaval van het Albergse Bokk’nland. Dit jaar hebben Prins Arjan en zijn Sik Mart er zelfs twee, namelijk ‘Het Houtdorp’ en ‘AED’. Giro 555 kan ook altijd rekenen op een mooie gift.

Dit jaar komt er nog een mooie actie bij. Elke klant mag bij aankoop van een outfit of accessoire een goed doel doorgeven.

Op Rosenmontag worden 25 briefjes getrokken en wordt het volledige aankoopbedrag geschonken aan het opgeschreven doel.