Zakelijk

Collega-winkeliers, doen jullie mee met de ‘Week van de Stenen Winkel’?

ALMELO - “We doen via deze weg een oproep aan onze collega's in heel Almelo. Meld je winkel aan en doe ook mee met de Week van de Stenen Winkel  van 13 tot en met 19 mei a.s . Dan maken we er samen één groot feest van!”, laten Herma en Tycho Kuikhoven enthousiast weten.

Tycho en Herma Kuikhoven van Plentyparts.
Tycho en Herma Kuikhoven van Plentyparts.

Tycho en Herma Kuikhoven van de Plentyparts in Almelo hebben hun winkel aangemeld voor deze feestelijke week. “We proberen zoveel mogelijk collega's enthousiast te maken voor de Stenen Winkel actie waarin we onze winkels extra in de spotlight kunnen zetten. Hoe meer winkels meedoen, hoe herkenbaarder de Week van de Stenen Winkel wordt voor de bezoekers”, zegt Herma Stenen Winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Evenementen, de lokale sportclub, de intocht van Sinterklaas of feestverlichting in jouw stad of dorp worden vaak gesponsord door lokale ondernemers, aldus de ‘Stenen Winkel’.

Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, lekker snuffelen en vergelijken, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies...Het kan allemaal in de winkels in jouw buurt.

Om lokale Stenen Winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 13 tot en met 19 mei de 'Week van de Stenen Winkel’ plaats. In deze week doen lokale Stenen Winkels door heel Nederland en België iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Op de website van de week van de stenen winkel (weekvandestenenwinkel.com) kunnen deelnemende winkels een gratis promotiepakket downloaden en deze gebruiken als herkenbaar punt voor de bezoekers. “Het wordt half mei vast één groot herkenbaar spektakel en zo krijgt de Stenen Winkel de aandacht die het verdient”, geven Herma en Tycho aan.