Algemeen

E-bikes bij van den Broeke winnaar Kieskeurig.nl Duurtest

WIERDEN - Met de lente in het zicht, staat ook het nieuwe fietsseizoen weer voor de deur. Bij van den Broeke Rijwielen zijn ze er al helemaal klaar voor. De winkel staat weer bomvol fietsen, waaronder een enorm assortiment elektrische fietsen. 

Kieskeurig.nl

Het nieuwste model van Vyber, de Vyber Ride E1 Pro, komt als winnaar uit de Duurtest van consumentensite Kieskeurig.nl. Dit geteste model het predicaat ‘Zeer goed’ behaald. Een aantal pluspunten van dit model zijn onder andere de krachtige motor en de stoere en robuuste uitstraling. Ook de zithouding wordt door de testers als comfortabel ervaren. Hierdoor is deze fiets perfect voor alle afstanden.

Nieuw op dit model is de automatische ondersteuningsmodus waardoor de fiets zélf de trapondersteuning bepaald. Hierdoor fiets je heerlijk en heb heeft de fiets met een 600Wh. Accu genoeg actieradius voor een flinke tocht tot wel 150 kilometer!

Grote actieradius Ron Berg, mede-eigenaar, vertelt: ‘De testwinnaar van de Kieskeurig.nl Duurtest is voorzien van een 80Nm. middenmotor. Nieuw op de Vyber E1pro is de automatische ondersteuningsmodus waardoor de fiets zélf de trapondersteuning bepaald.’ Hierdoor fiets je heerlijk en heeft deze e-bike met een 600 Wh. accu genoeg actieradius voor een flinke tocht tot wel 170 kilometer!

Hemelvaartacties

Tijdens ons actieweek met Hemelvaart en Pinksteren hebben wij vele e-bikes in de aanbieding. Deze week hebben wij 150 nieuwe Gazelle e-bikes binnen gekregen en 40 Batavus e-bikes die met een extra inruilkorting in de aanbieding gaan.

Nieuwsgierig geworden naar deze fietsen? Van 17 mei tot en met zaterdag 20 mei heeft van den Broeke Rijwielen een hoop korting met hemelvaart. Hierbij kunt u de vele nieuwe modellen bekijken en proberen. Er gelden diverse aantrekkelijke inruilaanbiedingen op verschillende elektrische fietsen. Ook op Hemelvaartsdag is van den Broeke Rijwielen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Het team van Van den Broeke Rijwielen heet u van harte welkom! Dealer van: Gazelle, Batavus, Sparta, Vyber, Cortina, Giant, Koga en Pegasus.