Algemeen

Vrijwilligers Troostdekentje haken vele paasnetjes

ALMELO - De dames van het Troostdekentje Overijssel zijn met regelmaat te vinden in het Huis van Katoen en Nu. Ze zijn op verzoek in de haaknaald geklommen en hebben met elkaar bijna 2000 paasnetjes gehaakt. Deze gaan naar de stichting Ieder kind een Sint, die met behulp van sponsoren de netjes gaat vullen. 

De dames van het Troostdekentje hebben vele paasnetjes gehaakt en deze overhandigd aan Erik Pezij van stichting Ieder kind een Sint.

Erik Pezij van de stichting is erg blij met de samenwerking met het Troostdekentje. “Door deze samenwerking kunnen heel veel kinderen, ouderen en andere groepen die het niet altijd gemakkelijk hebben een leuke paastraktatie verwachten.”

Niet alleen dames van het Troostdekentje hebben ervoor gezorgd dat het halen van de paasnetjes zo’n succes is geworden. "Ook niet-leden hebben geholpen om deze actie tot een geweldig succes te maken. Het doel was om 700 paasnetjes te haken maar de meewerkende dames waren zo enthousiast dat er 2000 paasnetjes zijn gemaakt. Het was voor ons ook een enorme verrassing”, zegt Janny Koops van ’t Jagt van het Troostdekentje. 

De paasnetjes werden zaterdagmiddag tijdens de haakbijeenkomst van het Troostdekentje in Het Huis van Katoen en Nu aan Erik Pezij overgedragen.