Sport & Vrije tijd

Gratis zangworkshop – Magische Mash-up!

ALMELO - Op maandag 13 februari om 16.00 uur geeft Marjon Revet van Kaliber Kunstenschool een superleuke gratis zangworkshop voor jongeren, waarin je aan de slag gaat met mash-ups. Een mash-up is het samensmelten van twee nummers. Bekende voorbeelden ken je misschien wel uit de hitserie Glee of de films Pitch Perfect. Het klinkt fantastisch en is best moeilijk om zelf te doen, maar Marjon Revet staat te popelen om samen met jou een fantastische mash-up te maken.

Zangworkshop Magische Mash-up!

In de workshop ga je een uur aan het werk met de nummers Edge of Glory van Lady Gaga en Euphoria van Loreen. Je gaat van alles leren over meerstemmigheid, samen zingen, op elkaar inspelen, ritme en toonvastheid. 

Ben je helemaal enthousiast geworden, dan kun je wekelijks meedoen met de vocal group ‘Scoop!’, op dezelfde dag, tijd en locatie als de workshop. In deze groep staat enthousiasme voorop en draait het voornamelijk om het samen zingen en het aanleren van de juiste zangtechnieken. Ook hier ga je meerstemmig zingen en aan de slag met diverse mash-ups.

Meld je snel aan voor de workshop via info@kaliberkunstenschool.nl, onder vermelding van je naam en leeftijd. Kaliber Kunstenschool kan niet wachten om samen te gaan zingen! De zangworkshop ’Magische Mash-up!’ is maandag 13 februari van 16.00 tot 17.00 uur voor iedereen van 12 tot 21 jaar bij Elisabethhof 10 in Almelo.

Deelname is gratis en aanmelden kan via info@kaliberkunstenschool.nl.